Jeg skal bli en Gigolo. På IKEA

I dag var jeg på IKEA, og det var FANTASTISK!!
Det var stille og rolig, det var lite folk. Rett og slett nydelig. Men noen folk var det jo. De så ut som om de var på hundeutstilling, hvor hun prøvde å dra han med seg inn i ringen i håp om å få en sløyfe for fin gange, lydighet eller simpelthen best in show.  Og alle strittet de imot.  Jeg satte meg ned med en kaffe, ja, jeg skulle jo ikke ha noe der inne. Jeg og jentungen stakk bortom for litt pølse, brus og kaffe (kaffe til meg da) og samtidig kunne sitte og se på folkene der.  Et par passerte oss. Hun så ut som en fengselsbetjent som geleidet en dødsdømt fange til henrettelse. Og etter han å bedømme var han uskyldig dømt. En annen fyr var litt friskere i frasparket og utbrøt «No må du GJE deg!! Vi har huset FULLT av slik drit!» ....noe som gav henne mye strammere ganglag. 
Det fikk meg til å tenke, hmmmm....her må det være penger å tjene.  Jeg kan leie meg ut til kvinner som skal ut å pælme penger etter Ingvar Kamprad.
Jeg kan bli en sånn IKEA-Gigolo. Da kan kvinner gå på IKEA med en mann som går SAMMEN med de. En som smiler høflig til personalet «hei hei, takk for sist»....en mann som stopper opp når de finner et produkt, en som lytter på hva de har og si om produktet, en mann som svarer «ja, den var fin, den bør du kjøpe»
De får en mann ved sin side inne på IKEA, den eneste mannen der inne som smiler. Riktignok et fakturert smil, men det er et smil det også. De får en mann som med glede triller varene for dem, og som sier «Dette var en trivelig handlerunde på IKEA du»
De slipper å slepe mannen sin fra bilen og gjennom bygget. De slipper å lete etter han om han stikker av så fort han får muligheten der inne. 
Nei, dette har jeg tro på.  
«dette må vi gjøre igjen» ..har aldri en mann sagt på IKEA. Det skal jeg gjøre noe med..

2 kommentarer

😂😂

Ikea er for tullinger. Fin blogg du har

Skriv en ny kommentar