Mann har lørdagskveld som en rosablogger. Antakelig

Etter å ha bunnsmørt tresnekka med en kubikk sminke, måtte jeg hjelpeløs stå å se at hele greia etset bort før jeg fikk sukk for meg.

 

Men det skulle ikke hindre meg i å gjennomføre dagen i rosablogger-style.

 

Det betød at jeg på nytt måtte handle inn sminke. Kjøpte inn nok til at jeg kunne ha sminka hele Twisted Sisters gjennom hele karrieren.

Men hva alt det sminkegreiene heter aner jo ikke jeg. Tenk at det skal være så komplisert å være rosablogger.  Hun bak disken spurte hva jeg skulle ha. Hva svarer man på sånt??

Jeg vet ikke, så jeg prøvde etter beste evne å få sånn liten greie til å beise leppene, ett eller annet til å tegne på blåveis, og sånn lita kost eller minimusematte til å klaske på kinna så man ser rød og utslitt ut.

Hun på butikken spurte hva jeg skulle med alt dette egentlig. Jeg stod å dagdrømte om Twisted Sisters og svarte I Wanna Rock, men så kom jeg på at jeg var rosablogger for en dag nå, og måtte svare deretter, så jeg kasta en tyggis i kjeften og sa jeg skulle på Cava-karneval. Klem, så gikk jeg.

 

Neste oppgave var å rekke Hennes og Mauritz. Som rosablogger flest har jeg altså INGENTING å ha på meg, noe som gjøres offentlig med en selfie som stort sett er nærbilde av ei verandaleppe. Med billedteksten Har ikke ei fille å ha på meg, må bort på Amfi for å finne noe klær. Savner New York og Milano nå #fashion #luxury #stuckedinnorway

 

Men så var det alle disse bildene som skal taes i prøverommet. Himmel og hav. Hvordan greier disse rosabloggerne å manøvrere der inne med så mye klær og positurer???

Alle mulige vinkler, duckface, rompa bak, hoftene til siden, øynene skal myse sensuelt og kroppen skal lyse kom og forfør meg.

Alt dette er ikke lett inni et prøverommet oppdaget jeg i dag

 

For å få til gode vinkler og fine bilder, skrudde jeg skrotten så jævlig at kanten på trusa hekta seg fast i en krok oppe på veggen til å henge fra seg klær på. Jeg hang på halv fjorten. Men guds lykke var at jeg hang så skjevt at jeg greide å la fingertuppene spinne langs gulvet slik at jeg fikk tak i en flaske cava jeg hadde kjøpt på polet.

Der hang jeg og jobbet opp en lykkepromille.

Til slutt sparka og vrikket jeg så mye for å komme løs at det så ut som en flokk med sjøløver som hadde gått krampe der inne.

 

Men vi kom oss løs, jeg og Cavaen.

 

Vel hjemme var det frem for å lage en real middag på rosablogger vis. Først skulle jeg koke opp vann, men det svidde jeg. Men jeg har lært at rosabloggere er smarte, og har forberedt meg. For jeg hadde noe ferdig-greier i fryseren. Kokte opp noe springvann i går som jeg frøs ned, og smarte rosabloggeren meg tok det frem. For i dag var jo det bare og varme opp. YOLO.

 

Men så var det å gjøre seg klar for fest. Da er det viktig å først legge ut en status om at man er SÅÅÅÅÅ sinnsykt klar for fest. Venter deretter i fire minutter før du skriver : jeg har noe jeg må fortelle dere. Jeg opplevde noe som liten som  barn ikke skal oppleve. Noe som har preget meg som person HELE livet.

 

Enter

 

Da venter du bare på 14000 beskjeder om at du må bare gå på festen, fordi du blir midtpunktet.

Men da kommer spørsmåla om hva som skjedde i barndommen.

Ærlig som du ALLTID er svarer du at du så en død kjøttmeis en gang. Kanskje var det måke, kanskje var det kjøttmeis. Den var ihvertfall dævv.  Og så søøøøøt.

Ds følger 28000 medlidende trøstende ord.

Så du drar på fest.

RIP FUGL.

 

Så er det å prøve masse nye klær for andre gang. Som rosablogger tar det endel ekstra tid siden man har bare en arm. Den andre armen er dømt til forvaring rundt en mobiltelefon. Du tar så mange bilder av deg selv at du tar armen med telefonen for å være paparazzi. Og du skal stå og Åle deg foran et speil. Rumpa skal strutte bakover og leppene skal ut som flapsen på en Boeing 747.

 

I mens skåler du til telefonkameraet med et nytt stettglass. YOLO KLEMZ  OXOXO? sier du til din nærmeste, og eneste venn, linsen på mobilen.

 

Deretter tagger du en tilfeldig venn du ikke har #hansen #olsen #andersen #Gundersen

Sier ha det dritkult til alle som må sitte hjemme og alene foran dataen, mens du er på en premiærefest, metta med kjendiser.

Men egentlig ble du ikke booket. Det var faktisk du som ringte å maste om å få billetter til kinoen. Svaret ble nei.

 

Så den kvelden blir du sittende oppe med en flaske cava og to liter is, mens du trøster deg selv.

 

YOLO

 

.

6 kommentarer

Tusen takk for to supre rosablogg-innlegg. Det er lenge siden jeg har grått av latter 😂🤣😅😆

Glafo
Selv takk:)
Bare hyggelig

Mørk dame

Hahaha😂😂😂😂😂😂 jeg tror du ER rosablogger. Haha

Mørk dame:

Hehe, neineinei, på ingen måte. Det skulle tatt seg ut!

Veldig bra blogg

Skriv en ny kommentar