Mann prøver seg som gravid rosablogger


 

Også bloggere blir gravide og formerer ser. Og jeg tror jeg vet hvordan det kan utarte seg for gravide rodabloggere. Fra unnfangelse til fødsel...  

Dag 1: Hei folkens, jeg er ny her og kan slenge ut nyheten om at jeg er gravid. Det har vært nesten umulig å holde på hemmeligheten, men der! Nå er det offisielt. Jeg er gravid i det 4. minuttet nå.  Min kjære har akkurat levert varene. Jeg kan nesten føle det sparker der inne.

Jeg tror jeg skal skifte blogg av til Hingst-frue.


 

Dag 2

 

I dag er jeg skikkelig kvalm. Og er utrolig fysen på lungemos med kanel og substral. Nå er det bare 40 uker igjen til prinsessen er her. Føles som om svangerskapet startet i går. Har vært og kjøpt babyklær i dag.

 

Dag 3

Vært gravid i hele to dager nå. Har vært på omvisning på fødeklinikken.  De eier ikke stil. Har dere sett gardinene der???

Der skal jeg IKKE føde!!!

Min prinsesse skal ikke komme til verden og tro hun er russisk. Hun vil jo få sjokk når hun kommer og ser seg omkring.

 

Dag 4

I dag flyttet min samboer ut. Så jeg vet ikke om jeg må utsette fødselen et par måneder eller noe. Jeg trenger litt tid for meg selv nå

 

Dag 5

Nominert til Airhead Nonsens Award i dag, for beste blogg, men prisutdelingen er samme dag som jeg har tremenning eller terrin eller termin eller hva det heter. Showet starter klokken 18, og jeg har termin klokken 17. Flaks!! Jeg rekker det! Gleeeeeder meg!!

 

Dag 6

Er depressiv i dag. Jeg hadde ikke termin klokken 17

Men den 17.

Er det noe big Deal da??? Sikkert andre gravide som er lysten på å bytte dato.

 

Dag 7

Vært gravid i en uke nå.  I dag skal jeg ut og handle vogn. Bare 39 uker igjen!

 

Uke 2

Vært på butikken. Kjøpt babygulrøtter. Lille prinsessa må jo få noe sunn mat. Spurte om de hadde babynugatti jeg kunne dyppe de i.

Fikk ikke svar på dét.

Butikken tar ikke babyer på alvor!!

 

Uke 3

Har funnet navn til lille gullet.  Måtte bli noe enkelt og stødig, så prinsessen skal hete Leahthea Victorisadorah Susannelisa Corandrea Marthebellinda Randi.

Så lite og søtt!

 

Uke 4

Min mor spurte om jeg ikke skulle ta graviditetstest.  Hallooooo??? Hva vet vel hun om å være gravid lissom????

 

Uke 6

bestilt barnehageplass.  Spurte om de ansatte i barnehagen hadde peiling på å passe andre sine barn. Er det noe jeg har kunnskap om, så er det barn! Jeg har tross alt vært gravid i 6 uker nå.

 

Uke 7

Har begynt å lage sunn og billig mat. Finner oppskrifter på #matfrabunnenfb og i dag lagde jeg en nydelig rett jeg fant der.  Det var Tanjas hevefrie Fløtmarinerte kremfløte med Creme fraiche , og en boks til med Creme fraiche.  Garnityr er 500gram margarin og noen spiseskjeer salt. Kjempebillig, kjempeenkelt, kjempesunt.

 

Uke 8

Er sykemeldt da jeg ikke kan løfte tungt. Så hvis noen her inne sender meg noe jeg må skrive ut, så ikke bruk caps lock. Jeg må passe ryggen

 

Uke 9

 

Har booket sånn røntgentime hos barnefødselslegen.  Blir kult!

 

Edit: ultralyd kalte han det. Sikkert innleid fra bemanningsbyrå. Skal dit om tre uker.  Det er ikke lenge! Bare tre uker til det!

 

Uke 10

Har ringt rundt og spurt andre gravide om noen er interessert i å bytte termindato slik at jeg rekker blogg-awarden. Venter spent på svar.

 

Uke 11

Har kjøpt skolesekk til lille prinsessen. Kunne nesten ikke la være, den var aaaaaltfor fin til å ikke kjøpe.


 

Uke 12

 

Våknet med smerter i magen i dag. Ble redd. Skal heldigvis avgårde for å ta prinsessens første selfie! Yay!!!!!

Sånn ultralyd greier.


 

Edit: på vei til legen fik jeg stadig større smerter i magen. Og jo mere jeg gikk jo mere press ble det og plutselig kom en kjempefjert.

Kom meg til legen, og fikk tatt ultralyd. Da kom den nedslående beskjeden.

Nei, du er ikke gravid sa han.

Jeg beit meg i leppa og gikk ut. Jeg stod utenfor og hylgrein. Jeg har fjertet ut lille prinsesse midt i gågata, og nå er hun borte. Helt borte.  Som en fis???. Hulk

 

Hulk snufs

11 kommentarer

Jeg dør av latter. 😂😂😂😂😂

Birthe J:
Ikke dø så tidlig på året da du

Du er virkelig gravid. Haha

Jan Inge lunde

Veldig morsom.

Jan Inge lunde:
:)

Herlig lesning

Rachel:
Takk for det :)

Blant det mest morsomme jeg lest på lenge =D

Takk for det sockerpappa: !

Skriv en ny kommentar