Mann (41) prøver å trene som en rosablogger #trening #fashion #fitness #veltrent #kropp

Jeg ser at bloggverdenen buler ut av bloggere som skal trene av seg juleflesket. Jeg ante ikke at en blogger este ut av to erter, 15 gram ribbe og en kvart tomat, men nå er ihvertfall tiden for dem for å bosette seg på treningssenter har jeg skjønt. For de skal være fit for sommersesongen. (det er jo galskap! det er jo lenge til sommeren!)

Men greit. jeg skulle nå gi rosabloggertreningen en sjangse slik at også jeg kan sprade rundt i juni, med en mage som en stekeplate, og biceps som er flyttet opp fra armene til leppene. Kvakk.

 

Men først måtte jeg ut på storhandel. Jeg har jo sett disse bloggene hvor de trener, så her gjelder det å ikke henge etter med en gang. Først trengte jeg en sinnsyk tynn, og utrolig tettsittende tights. #fashion ... altså en bukse som ser ut som noen har malt på meg. Jeg føler at det er missvisende reklame på pakningen, for den buksa der gav ikke meg så spinkle bein som på bildet. Mine bein så ut som to ammeputer som skreik etter nåde. Men det er vel der treninga kommer inn i bildet da. Til sommeren blir det sexy bein.

Så måtte jeg ha en overdel. jeg kjøpte meg en sånn treningstopp eller hva det heter. Den var så stram, og sammen med tightsen på nedentil så var kroppen min nå til forveksling lik en Smell BonBon. Toppen strammet så jævlig at armene mine stod rett ut, og buksa var så trang at navlen poppet ut, og å slippe en fjert kunne jeg bare glemme, for bak der var nå alt klemt helt sammen. 

 

Så hadde jeg kjøpt inn speil. Et digert speil som gikk fra vegg til vegg. Slik jeg har oppfattet det, så er det ikke mulig å trene om man ikke har et stort speil. å nå er hele sørveggen på stua et eneste stort speil. Stua ble nå større da, det må jeg si. Så har jeg kjøpt inn en sånn kjempediger treningsball. den rekker meg opp til navlen. 

Det til slutt kjøpte jeg en fitbit ionic. Men duverden. Der var det mye å sette seg inn i. Den måler puls. Ikke ante jeg at rosabloggere har målbar puls, men jaggu, den måler det altså. Men JEG er jo ikke vant til å måle puls. Jeg var sikker på at jeg hadde så høy puls at fitbit'n ville begynne å ryke og deretter kollapse med mine målinger. Jeg starta den opp og den viste puls på 59.  

Da ble jeg passe overrasket. Men jeg tenkte feil. Jeg tenkte på blodtrykk jeg, og var svært forundret og sa til meg selv: 59??? skal den ikke ligge 120 over 80 eller hva pokker det heter da?..... ett slag i minuttet? virkelig? I min treningsiver blanda jeg sammen tallene og ble svett bare av det.

Men jeg fant det ut til slutt. puls og blodtrykksmåling er to forskjellige ting.

 

Anyway, nå var jeg klar til å begynne å #trene for #sommerkroppen jeg også. 

Med flette nytt treningsanntrekk stilte jeg meg opp foran vegg til vegg til gulv til tak speilet og satte igang. Jeg løftet mobilen og fyrte løs den ene selfien etter den andre, mens jeg stod foran speilet og lagde truttmunn og sensuelle blikk. Jeg la hodet bakover med litt svai i ryggen og stirret inn i mobilen mens jeg trykte villt  for å ta bilder. Dette er intervalltrening, med to minutter nistirring på mobilen foran speilet, og 10 minutter pause for å poste bildene og en million hashtags på instagram og på bloggen.

så var det på'n igjen, denne gangen med den digre ballen. Jeg la meg bakover over den for å følge dens kurver, og for å få frem hvor myk og smidig man er, mens man med et forførende blikk ser på mobilen. Men nå hadde jeg på meg så jævla trange trenigsklær, at det ble ikke noe smidig og elegant lek over treningsballen. Treningsklærne holdt kroppen så jæklig stramt på plass at det ble 12 minutter planking. jeg lå rett oppå treningsballen og kom meg ingen steder. til slutt fikk jeg vippet meg ned og holdt på å knuse lårhalsen.

Men jeg kom meg opp, og hadde tross alt gjennomført en treningstime som en rosablogger. Nå hadde jeg jo gjennomført fire minutter med beinhard selfie-taging i skikkelige treningsklær foran et speil.  

Så i år ser jeg frem til sommeren. Se opp for veltrent kropp!

 

 

 

 

5 kommentarer

Bloggleseren

Haha....jeg ler. Syns jeg ser deg.

Bloggleseren:
Bare vent til sommeren du

😂😂😂

Det som hadde vært gøy, er om du faktisk hadde tatt bilde og posta det 😉

#rosajenterlikerogsåøl:

Jo, men... Vel

Skriv en ny kommentar