Mann (41) Forbereder seg på Paradise Hotel

Man vet aldri, så fort man er en rosablogger, så sier det bare POFF!!!!! Og før man vet ordet av det, så er man med på Paradise Hotel. 

Og det tar jeg konsekvensen av!! Før telefonen fra produksjonsselskapet kommer, og jeg sitter på flyet til Paradise. Flaks at plassen heter det samme som tv-serien. 

Jeg avklimatiserer meg, som rosablogger ikke bare mentalt, men også fysisk. Det vil si at jeg fra nå av har gått inn i paradise-modus. Først og fremst må jeg lære meg mexicansk. Jeg har googlet og funnet ut at språket stammer fra de gamle taco-indianerne. Så nå vet du det. Mexicansk er ganske lett språk. F.eks Guidderuo zervera ona hansa rosaro bloggero.  Ikke sant, gidder du å servere en øl til en rosablogger. Fryktelig enkelt språk. Så nå snakker jeg masse mexicansk hele dagen.

Det neste jeg har gjort er å gi soverommet navn fra verdensrommet. Så nå heter soverommet mitt Pluto, og et av de andre rommene heter selvfølgelig Solo.

Det rommet har jeg ribbet for kos og stil.

Pluto er så heftig at jeg gir det rommet terningkast 8 av 10 prosent.

Jeg har for enkelthets skyld tatt ned postkassa, så når jeg sitter ved frokostbordet på morgenen, og når jeg ser postmannen, så roper jeg ?BREEEEV!!!!!!! ?

Og siden postkassa er borte, og jeg har satt døren på vidt gap, kan postmannen komme bort til meg, som sitter ved kjøkkenbordet, og gi meg et brev. Akkurat som på Paradise Hotel.

I går hadde jeg dagsfylla. Det hører med. Stod i bar overkropp klokken 11i går formiddag, på verandaen og danset og drakk. Så litt utpå dagen så gikk jeg og la meg på solo. Jeg fikk ikke partner forrige uke.

Så Jeg må stå på denne uka da.

Denne uka er temaet Husfliden. Ja, jeg fikk naboen, ei gammel senil og dement dame til å komme inn og skrive tema på ei tavle, og det ble ikke kjempesprekt, men ok, løser det!

Men nå må jeg gå, jeg må finne en plan til neste parseremoni.

Hasta la vista, baby.

 

Må vel inn med en sånn #paradisehotel på slutten her. Tror jeg

Én kommentar

Du øver vel på kloke sitater. De er kjent for det.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Skriv en ny kommentar